Kleding helpt bij de naamsbekendheid van jouw onderneming

Steeds meer mensen, maar ook bedrijven, zien het nut in van het borduren of bedrukken van kleding. Als je als bedrijf naar bijvoorbeeld een beurs gaat ben je goed herkenbaar. Maar ook voor je dagelijkse werkzaamheden kan het van belang zijn om met bedrukte kleding te lopen. Wat te denken van een onderneming in de bouw? Je geeft je werknemers een professionele uitstraling mee. Niet alleen onderneming in de bouw profiteren van bedrukte kleding van bijvoorbeeld Justpromo. Denk ook aan andere branches zoals hotels of horeca.

Bedrukte kleding zorgt voor een professionele uitstraling

Als je overweegt om je kleding te gaan bedrukken voor je onderneming dan zorgt dat voor een professionele uitstraling. Een logo van je bedrijf op kleding ziet er namelijk heel goed uit en mensen zullen het direct herkennen. Naast dat het een mooi plaatje is, is het ook nog eens heel functioneel. Je werknemers worden gelijk herkend als zij een (groot) logo hebben op hun kleding. Je kunt wel stellen dat bedrukte kleding een enorme meerwaarde heeft voor je bedrijf.

Het verschil tussen kleding bedrukken en borduren
Je hebt twee opties om je kleding te voorzien van je logo. Namelijk bedrukken of borduren. Het verschil tussen deze opties? Het grote voordeel van borduren is dat je logo er nooit vanaf gaat. Dat is de reden waarom bedrijven voor borduren kiezen als de kleding intensief en veel gedragen wordt. Daarnaast heb je bij een geborduurd logo een luxueuze uitstraling, veel meer dan bij bedrukte logo’s. Ondernemingen kiezen vooral voor bedrukken als de kleding niet zo vaak gebruikt wordt. Heeft je logo kleine letters en veel fijne lijnen dan is het verstandiger om voor bedrukken te kiezen. Denk goed na of je voor bedrukken of borduren kiest voor de kleding van je onderneming.

Bedrukte kleding zorgt voor herkenning bij mensen

Bedrukte kleding zorgt voor meer herkenning en daardoor voor het vergroten van naamsbekendheid. Je klanten kunnen je werknemers direct herkennen en weten direct met wie ze te maken hebben. Dat kan komen door het soortgelijke werkkleding, maar ook door een groot bedrukte logo of groot bedrukte bedrijfsnaam. Bij een onderneming waar werkkleding wordt gedragen zien werknemers er vaak hetzelfde uit. Door middel van een laten bedrukken of borduren van je logo of bedrijfsnaam kan je meer specifiek onderscheid maken tussen de verschillende werknemers. Als voorbeeld kun je denken aan de horeca, waar veel onderscheid wordt tussen werknemers gemaakt.